Query number 0: SELECT: no such table

Answered

Comments

5 comments

  • Avatar
    Andrew Gleed

    So it seems you get that error when trying to build schema changes only.  If you build entire elasticube, everything is OK.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Oxana Noa Umansky

    Hi Andrew, 

    Did you try to build a schema change again since then? Did you get the same error? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Andrew Gleed

    Hi Oxana, I have not tried that since, but will soon and report back etc.

    Currently struggling trying to POST a new widget from c# using the REST API....:)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Oxana Noa Umansky

    Hi Andrew,

    Circling back on this one. 

    There is a limitation related to using underscores in table names. Please remove the underscores from your table name (you can use the camel case style instead) and try to rebuild the schema. It should work! If you still want to use underscores it could be done by renaming a table in a cube directly.

    Let us know how it goes!

    Oxana

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Andrew Gleed (Edited )

    Thanks for the reply again.

    Our DB reporting tables have underscore chars in all of them.  I will see if we can get those changed in upgrade scripts for customers.

    Do you know of any other characters that are also treated in the same way as underscores?  It looks like - (dash) are as well....

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.